Kola a lyže, k sobě blíže – DEN ČTVRTÝ

20.09.2013

joomplu:8452Po dni odpočinku byl v plánu další cyklistický den, musíme říci, docela náročný. Počasí nám celkem přálo, nepršelo, takže nám nic nemohlo zabránit vyrazit do terénu. Po snídani jsme vyjeli směrem do městečka Rudy, kde jsme měli objednanou jízdu historickým vlakem. Jízda byla zajímavá(Natálka s Ivou viděli dvě nádherné bedle vysoké velké jako talíře), ale byla celkem zima, foukal vítr a tak se už všichni těšili na táborák.

Po asi půl hodině cesty jsme se přesunuli na místo zvané „ Hubertus“, kde jsme díky povolení u lesní správy mohli rozdělat oheň a opéct si klobásečky. Chutnaly výborně, ikdyž někteří pak dali přednost opečenému chlebíku či maršmelou bonbónkům. Po „zdravém“ obědě jsme si zahráli několik sportovních her uprostřed krásné přírody a nakonec udělali pamětní plakát „ Kola a lyže, k sobě blíže“ s otisky rukou všech zúčastněných.

No a rychle na hotel, obědovečeře a pak už přichystat na kulturní vyvrcholení akce, diskotéku ve škole v Kuznii. Při odjezdu z diskotéky jsme si nemohli nevšimnout, jak se předávají emaily, facebooky či další kontakty…………………no uvidíme, bude-li z toho něco.

Nebyly nalezeny žádné obrázky