Itálie 2012

05.09.2012

joomplu:5218Na dovolenou v Itálii jsme se tak těšili, že většinu z nás zachvátila cestovní horečka. Ani jsme nemohli dospat, a abych pravdu řekla v autobuse jsme toho taky moc nenaspali. Po příjezdu do kempu jsme se šli na chvíli projít, prohlédli jsme si pláž a kousek města kde jsme horlivě využili svého kapesného, zjistili, jak to chodí v kempu atd.

Je to tu fakt super, zábavy není rozhodně málo. Hraje se volejbal, banbinton v němž jsme porazili i pana ředitele a jiné hry. Počasí nám příliš nevyšlo, je zataženo a fouká vítr, ale občas vysvitne slunce. Voda v moři je docela teplá, i když jakmile vylezete na pláž je trochu chladno. Nejvíce si užíváme v kempu, ve stanech máme plastové posezení a debatování končí až ve večerních hodinách, stmelování kolektivu jde jako po másle.

Jídlo nám celkem chutná, máme typické české menu. Stany jsou velmi pohodlné, záchody a sprchy jsou v klidu. No zkrátka nic nám tu krom pořádného slunečného počasí nechybí a užíváme si tu.

V pondělí jsme se pěkného počasí nedočkali ba právě naopak. Nechtěl i jsme k vodě, abychom si odpočinuli, tak voda přišla za námi. Jak to vypadalo si můžete prohlédnout na přiložených fotografiích. Vše nakonec dopadlo dobře, dokonce máme i lepší ubytování. Fotek je tak málo proto, protože všichni museli k čerpadlům. Všichni se zachovali perfektně, dokonce jsme pomáhali evakuovat školu z Ostravy. Doufáme,že zbytek pobytu bude v pohodě. Všichni jsme v pořádku, až na malé drobnosti.

Zítra nás čeká Mirabílandía, ve čtvrtek San Marinov, na pátek a sobotu máme objednáno azuro.

V neděli ráno nashledanou.

účastníci zájezdu

Nebyly nalezeny žádné obrázky