Výstup na Sněžku

16.05.2011

joomplu:1667Ve čtvrtek dne 5. 5. 2011 se na schodišti naší školy uskutečnila sportovní akce s názvem Výstup na Sněžku. Soutěž spočívá v tom, že každé sedmičlenné družstvo mělo za úkol zdolat nejvyšší horu naší republiky pomocí školního schodiště. Pro družstvo to znamenalo zdolat školní schodiště 145x, aby se dostali na vrchol 1602 m.

Do soutěže se přihlásila tři družstva, která jsme oblékli do zelených, červených a zelených rozlišován. Od prvního okamžiku šlo do vedení družstvo zelených. Každým zdoláním našeho schodiště jejich náskok narůstal, nakonec se jejich čas zastavil na 43 minutách a 22 sekundách. To znamenalo nový rekord v tříleté historii této soutěže.

loga_eu_esf_ms_op

Výsledky:
zelení 43:22
– David Studený, Tomáš Čablík, Martin Rudolf, David Hrňa, Martin Mikloš, Lukáš Matěja, Mirek Bílý

červení 50:04 – Pavel Sedlák, Vlasta Králová, Tereza Paszková, Alica Pikoňská, Adéla Hrabovská, Hedvika Mičulková, Veronika Mičulková

oranžoví 60:12 – Richard Ferenc, Kristián Haluška, Marek Haluška, Martin Hudec, Jakub Ondřej, Dalibor Škabraha,

Na sportovní akci si našlo cestu 20 dětí, kterým bychom chtěli poděkovat za účast. Jsme rádi, že mohli trávit odpoledne pohybem. O všechny bylo dobře postaráno – v průběhu výstupu byl zajištěn pitný režim v podobě iontového nápoje na doplňování energie, po výstupu bylo k dispozici ovoce (jablka a banány), každý soutěžící dostal na závěr ještě sladkost a vítězná družstva byla odměněna diplomy. Budeme se těšit na další ročník.

Nebyly nalezeny žádné obrázky