Listopadová novinářská laťka

06.12.2010

joomplu:732Dne 26. 11. 2010 se uskutečnil ve školní tělocvičně další ročník tradiční listopadové novinářské laťky. Do soutěže se zapojilo 29 žáků z prvního a druhého stupně. Skákalo se za doprovodu hudby a některé žáky to vybičovalo ke skvělým výkonům.

V kategorii 3. – 5. třída dívky zvítězila Lukášová Nikol výkonem 110 cm. Druhé místo patřilo Mládenkové Nikol, které se podařilo zdolat laťku ve výšce 105 cm. Na třetí místo stačilo 100 cm, které obsadila Hrachovcová Eliška.


U chlapců v této kategorii byla soutěž napínavější. O prvním místě rozhodovaly počty pokusů na předchozích výškách. Petr Sedláček je zdolával na menší počet pokusů, proto se stal zaslouženě vítězem v této kategorii. Jeho výkon se zastavil na výšce 105 cm. Kevin Bílý zvládl stejnou výšku jako Petr, ale rozhodly již zmiňované pokusy. Musel se spokojit s druhým místem. Třetí místo obsadil Štěpán Kotala.

V kategorii dívky 6. – 9. se rozhodovalo jen o umístění, protože se přihlásily do závodu jen tři dívky. Soutěž suverénně vyhrála Petra Skýpalová, která přeskočila laťku ve výšce 115 cm. Oproti minulému roku si o 5 cm pohoršila, ale i tak ji to stačilo na prvenství. Druhé místo získala Budínová Marie výkonem 105 cm a třetí místo zbylo pro Danielu Mičulkovou.

Kategorii chlapci 6. – 9. tříd vyhrál podle předpokladů Bílý Miroslav. Laťka ho zastavila na výšce 125 cm. Pokoušel se zdolat i 130 cm, ale marně. Skála Patrik získal druhé místo výkonem 115 cm. Stejně tak jako Patrik, skočil laťku v této výšce i Haluška Kristián, ale více pokusů na předchozích výškách rozhodlo o jeho třetím místě.

Všem, co si našli cestu do školní tělocvičny, děkujeme a vítězům gratulujeme!

Tato akce proběhla v rámci projektu „Rovná šance“, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
{wmv}listopadova_latka{/wmv}

Nebyly nalezeny žádné obrázky