Krajské kolo sportovní gymnastika

03.04.2017

29. března jsme odjeli na krajské finále, poprvé do Frýdku Místku. Velmi bohatě zastoupená soutěž se 185 přihlášenými měla silnou konkurenci a byly předvedeny mnohdy velmi pěkné výkony.

  • Kategorii I – mladší žákyně reprezentovaly, a velmi úspěšně: Natálie Ostašová, Dominika Selivanová a Romana Klimková. Za družstvo si odnesly zlatou medaili a navíc v soutěži jednotlivců bodovala Natálka, která si na své konto připsala další 1. místo a Dominika, která skončila hned za ní, na stříbrné pozici.

 

  • ZŠ Pohořská také sestavila jedno družstvo v kategorie I ve složení: Rozálie Janošová, Aneta Němcová, Eliška Kubínková a Anita Firouzi Hai. Ani ony neudělaly své škole ostudu, ba naopak, postavily se na stupínek hned za svými klubovými gymnastkami, tzn. že si svým výkonem zasloužily 2. místo.

 

  • kategorii III za naši školu bojovaly: ve družstvu ASophia a Nellie Lustigovy, Marie Balážová a Kateřina Schacherlová. Jako družstvo obsadily 2. pozici a Sophie si stoupla na vítězný stupínek v kategorii jednotlivců. Ve družstvu B závodily: Karolína Balážová, Pavla Horáková a Adéla Vavrošová. I jejich výkony byly chvályhodné. Bojovaly jako lvice, ale na bednu to nestačilo.

Všem děvčatům děkujeme za reprezentaci nejen svých škol, ale i města ODRY a klubu TJ.

                                                                                                                                                    Lenka Rudolfová

Nebyly nalezeny žádné obrázky